Duizend Ka Wat?

devider-plus

Ik ben Heike Wähner en autonoom beeldend kunstenaar in Utrecht, afgestudeerd aan AKV st Joost Den Bosch. En naast mijn eigen kunstbedrijf is er niets leuker dan kunst maken met kinderen. Ik heb de post HBO opleiding ‘Beroepskunstenaar in de klas’, in juni 2016 met veel plezier afgerond.

Omdat kunst- en cultuureducatie  in het onderwijs en daarbuiten een steeds belangrijker plek krijgt moet de inhoud niet alleen aansluiten maar vooral ook op een krachtig en zelfbewust niveau zijn. De Bik-kunstenaars zijn de ‘profs’ die samen met groepsleerkrachten spraakmakende en inspirerende projecten uitvoeren.

 

HEIKE-WAHNER-PORTRET1

Hoe werkt dat dan? BIK-projecten hebben een duidelijk begin en eind, en resulteren meestal in een presentatie of een tentoonstelling. Grote en kleine projecten onder schooltijd, in de verlengde schooldag, schoolbreed of in de wijk. BIK-kunstenaars kunnen samen met de school ideeën die op school leven verder ontwikkelen tot concrete kunstprojecten. Kunstenaars kunnen en durven dingen anders aan te pakken.

Daarnaast ben ik als docent verbonden aan het Kunstenhuis. Ik geef daar volwassenen en kinderen les op locaties in Zeist en Bilthoven. Kijk voor meer informatie op http://www.kunstenhuis.nl. Ook werk ik als zzp-er voor het UCK in Utrecht op verschillende scholen in Utrecht. Sinds 2018 ben ik directeur van Stichting Kunstbikken, zie voor meer informatie op http://www.kunstbikken.nl

Ook via Stichting Vrolijkheid ben ik betrokken bij kunstprojecten voor kinderen in het AZC in Zeist.

 

Wat voor werk maak ik als beeldend kunstenaar check dan mijn site: http://www.heikewahner.nl

devider-plus

voeg een nieuwe pagina toe.